Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Szomszédvári rangadóval zárul az ősz

Haraszti Gábor | 2021.11.27.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a hetek óta jó formát mutató Perutz FC vasárnap a dobogót ostromló ETO Akadémia vendége lesz.

Újabb nehéznek ígérkező feladat vár Weitner Ádám csapatára, hiszen annak a Győrnek a vendége lesz, mely legutóbbi hét bajnokiján csak egy vereséget szenvedett, az összes többin begyűjtötte a három pontot, így négy ponttal van csak lemaradva a nyugati csoport harmadik helyétől. A pápaiaknak sincs azonban szégyenkeznivalójuk, hiszen Hanzl Mátéék legutóbbi kilenc összecsapásukon csak a feljutás legnagyobb esélyesétől, a Mosonmagyaróvártól szenvedtek vereséget, emellett négy győzelmet és ugyanennyi döntetlent tudnak felmutatni. A pápaiak legutóbb két, szemre is tetszetős gólt szereztek a Kelen ellen, Sandal Dominik duplázott úgy, hogy a pápai kapustól indult támadásvezetésnél egy vendégjátékos sem tudott labdába érni, előbb hat, majd 15 passz után került a labda a gólvonal mögé. Weitner Ádám vasárnapra izgalmas 90 percet jósol.

– Jó csapat az ETO, figyelemre méltó eredményeik vannak – mondta a pápai vezetőedző, aki kiemelte, győriként nem tekint presztízsmeccsként a 90 percre, ez is egy bajnoki a többi közül. – Fiatal, lelkes és tehetséges csapatról van szó, régóta együtt játszanak, igazi kihívás lesz számunkra ez a derbi. Szeretnénk bizonyítani, bízom a srácokban.

A mérkőzést vasárnap 11 órai kezdéssel rendezik az ETO Stadionban, a játékvezető Juhász Dávid lesz.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: