Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kétgólos idegenbeli Perutz-győzelem

Haraszti Gábor | 2021.11.28.

Az NB III nyugati csoportjának 19. fordulójában Győrbe látogatott a Perutz FC. A pápai együttes az akadémisták ellen szervezett, fegyelmezett játékkal, mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Az őszi idény utolsó bajnokiját rendezték az ETO Parkban, a szomszédvári rangadón két jó formában lévő együttes meccselt, így nem volt túlzás a rangadó jelző. A pápaiak térfelén folyt a játék az első fél órában, igaz a szervezett vendégeken nem talált fogást a fiatal ETO. Az ötödik percben Szigeti Farkas közeli próbálkozását hatástalanította, majd egy hosszúra átszálló szabadrúgásnál Szabó lövése a védőkben halt el. A 35. percben mindjárt az első lehetőségét gólra váltotta a Pápa, Füredi hosszúra átszálló szögletét Nagy fejelte középre, ahol Oláh érkezett és a kapu bal oldalába bólintott, 0-1. Két perccel később ismét Szigetinek akadt dolga, aki Tamás közeli próbálkozását védte. Szünet után nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, egy sarokrúgást követően Vidnyánszky a kapu torkából belsőzött fölé. Az 56. minutumban megduplázta előnyét a Pápa, egy sorfalon megpattanó szabadrúgás Oláh elé került, aki higgadtan a kapu bal sarkába belsőzött, 0-2. Az utolsó veszélyes szituáció a 63. percben alakult ki, Hanzl elől az utolsó pillanatban Tamás tisztázott az ötösnél.

ETO Akadémia – Perutz FC 0-2

ETO Stadion. V.: Juhász. ETO Akadémia: Pálfi – Vidnyánszky, Pereira, Sipőcz (Szalka 66.), Farkas, Márton (Kanalos 46.), Szamosi (Szabados 77.), Múcska (Hanzli 87.), Tamás, Tuboly, Szabó (Katona 46.). Edző: Király József. Perutz FC: Szigeti – Molnár (Kalász 71.), Zsirai, Bence, Füredi – Nagy, Köles, Iványi (Szilágyi 77.), Hanzl – Oláh (Skriba 77.), Sandal (Jurik 85.). Edző: Weitner Ádám.

Király József: Az eddigi mérkőzésekhez képest sajnos tompábban játszottunk, helyzeteket sem tudtunk kialakítani, a Perutz megérdemelten győzött.

Weitner Ádám: Örülök, mert bravúrgyőzelmet arattunk egy rendkívül jó képességű csapat otthonában úgy, hogy még gólt sem kaptunk. Végig uraltuk a mérkőzést, gratulálok a fiúknak.

A pápai csapat idei utolsó mérkőzését a Sopron elleni előrehozott tavaszi fordulóval zárja idegenben.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: