Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jutalom a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek

Huszár Hajnal | 2021.11.29.

Az idei évben a mai volt a harmadik alkalom, hogy dr. Áldozó Tamás polgármester jutalmat adott át az önkormányzat nevében olyan rendőröknek, akik kiemelkedő teljesítményükkel példaként állíthatók kollégáik elé. A Pápai Rendőrkapitányság ezen kollégái jelentősen hozzájárultak a kapitányság eredményességéhez, a városlakók biztonságérzetének növeléséhez és a közbiztonság erősítéséhez.

Tizenhárom ilyen rendőr vehetett át jutalmat a Városházán tartott kis ünnepségen, további két rendőr pedig a Patent Security által a kapitányságnak juttatott pénzadományból kapott jutalmat.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében emlékeztetett, amikor Regdon László rendőrkapitánnyal megkezdték az együttműködést, megerősítették, a városnak fontos, hogy kiváló rendőri teljesítmények legyenek Pápán, ha pedig ilyenek vannak, akkor az önkormányzat örömmel jutalmazza ezeket a teljesítményeket. Mindez ahhoz is hozzájárul, hogy az állomány tagjai tudják, mi az a teljesítmény, ami a szakmai körökből kilépve, nagyobb nyilvánosság előtt is elismerésre méltó. Mindez egyfajta kettősséget is jelent – fogalmazta meg a városvezető.

– Egyrészt azt szeretném, ha nem találkoznánk többet, mert ez azt jelentené, hogy nem történnek olyan események, melyeket rendőri energiákkal kell felderíteni, másrészt azt kívánom, hogy találkozzunk, mert nem bízhatunk az előzőben és a jövőben is szükség van arra, hogy a pápai rendőrök kiváló munkát végezzenek – mondta, köszönetet mondva a jutalmazott rendőröknek.

Az önkormányzat elismerésében részesült Király Ádám rendőr főtörzsőrmester bűnügyi technikus, Halbik-Sódli Edina rendvédelmi igazgatási alkalmazott, Hegyi Roland rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott, Némethy Zsolt rendőr törzsőrmester járőrparancsnok, Regenye Martin rendőr őrmester járőrvezető, Kölkedi Tibor rendőr törzsőrmester megbízott szolgálatparancsnok, Bognár Dávid rendőr őrmester járőr,  Sipőcz László rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok, Potháczki Éva rendvédelmi igazgatási alkalmazott, Horváth Tibor rendőr őrnagy osztályvezető-helyettes, Nagy Tamás rendőr őrnagy osztályvezető-helyettes, valamint Derczó Zoltán rendőr százados megbízott bűnügyi osztályvezető és Bauer Tibor rendőr alezredes közrendvédelmi osztályvezető.

Két rendőr, Császár Marcell rendőr törzsőrmester kiemelt főhatárrendész és Tringli Roland rendőr főhadnagy kiemelt főnyomozó a Patent Security Pápai Rendőrkapitányság részére juttatott pénzadományából kapott jutalmat kiemelkedő munkájáért, a jutalmat Regdon László rendőrkapitány és Csuka István, a cég területi igazgatója adta át.

Az eseményen a kapitányságvezető is köszönetet mondott kollégáinak és megköszönte az önkormányzatnak, hogy jutalmazással is kifejezi, hogy a város számít a pápai rendőrök áldozatos munkájára.

– Az állampolgárok szolgálata felemelő feladat, ezt az áldozatos munkát nemcsak a folyamatos készenlét, a sok rendőr éjszakai szolgálata, az 5-10-15 éve ki nem kapcsolt mobiltelefon jelzi, hanem 2020-tól már a fertőzésveszély is a mindennapok részét képezi.

Regdon László rendőr ezredes hozzátette, bízik abban, hogy marad az immár hagyománnyá vált elismerés és 2022-ben is tudják jutalmazni a kiválóan teljesítő pápai rendőröket. 

  


  • Friss hírünk
    Videó
    PÁPA - KULTÚRA

    Húsvét és a kékfestés

    Vajon milyen húsvéti szimbólumok jelennek meg a kékfestés...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: