Téli teremtornákra várják a jelentkezőket

258
Fotó: Pápai Sport Nonprofit Kft.

A Pápai Sport Nonprofit Kft. szervezésében karácsony után és szilveszter előtt két teremlabdarúgó-bajnokságot rendeznek a sportcsarnokban. A Karácsony Kupán a fiatalabb és idősebb generációnak is lehetősége lesz a bajnoki trófea elhódítására.

Bízva abban, hogy a járványügyi szabályok lehetővé teszik, az első tornára a nevezés mindenki számára nyílt, a kupát 24 vagy 32 csapat részvételével rendezik 5+1-ben, 40×20-as méretű pályán, 4×2 méteres kapukra, 25 perces játékidővel. A nevezési díj 20.000 forint, az első három helyezett kupa- és pénzdíjazásban részesül, valamint különdíjat kap a gólkirály, a torna legjobb játékosa és legjobb kapusa. A torna időpontja 24 jelentkező esetén december 28-29., 32 együttesnél december 28-30.

Az óév utolsó előtti napján az Öregfiú Teremlabdarúgó Karácsony Kupának szintén a sportcsarnok lesz a helyszíne. Azoknak a 40 év feletti régi csibészeknek a nevezését várják, akik nagyon tudtak, helyesebben mindmáig tudnak futballozni, legfeljebb a halánték lett deresebb vagy a pocak lett némileg terebélyesebb, de még éreznek magukban erőt.

A tornákkal kapcsolatos részletes versenykiírás, jelentkezés és szabályzat az esemény Facebook-oldalán található.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!