Hírek Veszprém megyéből

272

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy embert fogott el és tíz személyt állított elő, köztük nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. október 20-án, 4 óra 45 perckor ellenőriztek egy autót és annak vezetőjét Pápán, a Veszprémi úton. Az intézkedés során a 45 éves sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították. Ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további két személlyel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!