Lakossági fórum Borsosgyőrön

344
Fotó: HuHa

Lakossági fórumra várta a borsosgyőrieket tegnap este a településrészi tanácsadó testület és dr. Áldozó Tamás polgármester. A faluházban tartott egyeztetésen sokan vettek részt és sok vélemény, megoldandó feladat is felmerült a beszélgetés során. A városvezető bevezetőként az önkormányzat aktuális ügyeiről, a fejlesztések előrehaladásáról és a további fejlesztésekről tájékoztatta a városrészen élőket, majd a helyiek sorolták problémáikat észrevételeiket. Járdafelújítások, csapadékvíz-elvezetési gondok, játszótérbővítési ötletek, közlekedésbiztonsági beavatkozások is elhangzottak a fórumon és hosszan beszélgettek a résztvevők arról, hogy a helyi közösségi életet miként lehetne erősíteni, milyen programokkal lehetne megtölteni a faluházat.

– Most megnézzük a helyszínen a konkrét feladatokat és felmérjük, milyen erőforrásokat igényel a megoldásuk. Természetesen nem tudunk minden problémát azonnal megoldani, függ attól, hogy milyen erőforrásigénye van az adott feladatnak. Azt azonban ígérhetem, hogy a közeli jövőben felmérjük és rangsoroljuk a feladatokat és amilyen gyorsan csak lehet elvégezzük a beavatkozásokat – mondta a fórum után Németh Zsolt a városrész önkormányzati képviselője.

Seregély Béla több észrevételt is tett a rendezvényen, majd érdeklődésünkre úgy fogalmazott, már nagyon várták a fórumot a borsosgyőriek és bíznak abban, hogy a járványhelyzet elmúltával gyakrabban lesz alkalmuk a találkozásra és az aktuális feladatok áttekintésére. Hozzátette, Borsosgyőrön nagyon sok pozitív előrelépés történt az elmúlt években és úgy látja, a városvezetés, ahogy eddig is, most is igyekszik a problémákra megoldást találni.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!