Sopronban zárja az évet a Perutz FC

146
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjából előrehozott mérkőzéssel zárja az évet a Perutz FC, a pápai csapat ahhoz a Sopronhoz látogat, melyet augusztusban 1-0 arányban sikerült legyőzni.

A pápaiak vezetőedzője, Weitner Ádám először tér vissza ellenfélként korábbi sikerei helyszínére. Csapata jó formát mutat az elmúlt hetekben, hiszen legutóbbi tíz meccséből ötöt megnyert, négyszer döntetlent ért el és csak a tabellát vezető Mosonmagyaróvártól szenvedett vereséget. A Perutz trénere nem tekint presztízsmeccsként a vasárnapi 90 percre, és annak ellenére nagyon nehéz összecsapásra számít, hogy a soproniak a 17., kieső helyen állnak, ráadásul a jövő sem tűnik fényesnek, hiszen az SC Sopron elnöke, Csiszár Ákos bejelentette, hogy december 15-ével távozik posztjáról, ám az új tulajdonos érkezéséig, illetve a bajnokság befejezéséig marad.

– Szép és eredményes időszak volt a soproni, úgy gondolom, bizonyítani nekem már nem kell abban a városban – mondta Weitner edző. – Nem téveszt meg minket a Sopron helyezése és jelenlegi szereplése, hiszen ismerem a csapatot, tisztában vagyok az erősségeikkel. Saját közönségük előtt szép búcsúra készülnek, ahogy mi is szeretnénk folytatni sorozatunkat. Nehéz pályára és nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ahol a párharcok fognak dominálni. Az fog győzni, aki ezeket nagyobb százalékban nyeri meg és jobban akarja a sikert.

Az évzárót december 5-én 14 órai kezdéssel játsszák a Városi Stadionban.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!