Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Sopronban zárja az évet a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.12.04.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonjából előrehozott mérkőzéssel zárja az évet a Perutz FC, a pápai csapat ahhoz a Sopronhoz látogat, melyet augusztusban 1-0 arányban sikerült legyőzni.

A pápaiak vezetőedzője, Weitner Ádám először tér vissza ellenfélként korábbi sikerei helyszínére. Csapata jó formát mutat az elmúlt hetekben, hiszen legutóbbi tíz meccséből ötöt megnyert, négyszer döntetlent ért el és csak a tabellát vezető Mosonmagyaróvártól szenvedett vereséget. A Perutz trénere nem tekint presztízsmeccsként a vasárnapi 90 percre, és annak ellenére nagyon nehéz összecsapásra számít, hogy a soproniak a 17., kieső helyen állnak, ráadásul a jövő sem tűnik fényesnek, hiszen az SC Sopron elnöke, Csiszár Ákos bejelentette, hogy december 15-ével távozik posztjáról, ám az új tulajdonos érkezéséig, illetve a bajnokság befejezéséig marad.

– Szép és eredményes időszak volt a soproni, úgy gondolom, bizonyítani nekem már nem kell abban a városban – mondta Weitner edző. – Nem téveszt meg minket a Sopron helyezése és jelenlegi szereplése, hiszen ismerem a csapatot, tisztában vagyok az erősségeikkel. Saját közönségük előtt szép búcsúra készülnek, ahogy mi is szeretnénk folytatni sorozatunkat. Nehéz pályára és nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ahol a párharcok fognak dominálni. Az fog győzni, aki ezeket nagyobb százalékban nyeri meg és jobban akarja a sikert.

Az évzárót december 5-én 14 órai kezdéssel játsszák a Városi Stadionban.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: