Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Gyertyafényes Advent a színházépületben

Pintér-Papp Eszter | 2021.12.04.

Nem sokkal ezelőtt megkezdődött a Gyertyafényes Advent rendezvénysorozatának mai programja. A Jókai Mór Művelődési Központ színházépületében kézművesvásárral, szórakoztató programokkal és kézműves-foglalkozásokkal várják a látogatókat.

Az aulában ezekben a percekben a Mondegreen zenekar zenél, őket közel egy óra múlva a Sofi&Peti Jazzy Duó váltja és ők is közel egy órán át szórakoztatják az adventi program közönségét.

Az emeleti előtérben babasarok várja a legkisebbeket, az alkotókedvű gyermekek pedig a kézművesjátszóházban az egyik asztalnál papír ablakdíszeket készíthetnek, a másik asztalnál Reidmár Linda keramikus segítségével bájos kerámiaangyalkákat alkothatnak a gyermekek.

A színházteremben 18 órakor kezdődik Fabók Mancsi Bábszínháza Ha betér az égi király című bábelőadását láthatják a családok.

A mai rendezvény a négy hétvégén át tartó nyomozójáték egyik állomása, így a kis nyomozóknak ma is versidézetek után kell kutatniuk a program helyszínén. Azok közt, akik a játékos nyomozás menetlevelét a negyedik hétvégén a Kékfestő Múzeumban elhelyezett gyűjtőládában elhelyezik, értékes nyereményeket sorsolnak ki. A nyeremények közt lesz két személy részére szóló matinébérlet a győri Vaskakas Bábszínházba, családi belépő a mosonmagyaróvári Futura Tudományos Élményközpontba, a veszprémi állatkertbe, a győri Cyberjump trambulinparkba és a Mobilis interaktív játszóházba.

Az adventi program 19 óráig várja a látogatókat, akik a belépőjegy megváltásával a koronavírus-járvány következtében árván maradt gyermekeket támogatják, hiszen a szervezők a bevételt a Regőczi Alapítványnak ajánlják fel.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: