Hétfőn érkezik a Mikulás a színházba

153
Fotó: Pintér Ádám

December 6-án, hétfőn 17.30-ra várják a családokat a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületébe, ahol a POM-POM együttes Ajándékgyár című Mikulás-váró koncertjét hallhatják az érdeklődők.

– A Mikulás manóit ezúttal a hivatásos zenészekből álló POM-POM együttes testesíti meg, akik Szentesről érkeznek hozzánk – mondta el a Médiacentrumnak Cseh-Müller Orsolya közművelődési szakember.

Az interaktív műsor végén érkezik meg  a Mikulás, aki megajándékozza a koncerten résztvevő kisgyermekeket.

Cseh-Müller Orsolyától megtudtuk, a jelenleg érvényben lévő szabályozás szerint a gyerekeket kísérő felnőtteknek nem szükséges védettségi igazolványt felmutatniuk, azonban a színház területén – hatéves kor felett – a maszk viselése kötelező.

A Mikulás-váró koncertre a  Jegymester.hu felületén online is lehet jegyet váltani, illetve a JMK jegypénztárában is vásárolhatnak belépőjegyeket az érdeklődők.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!