Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Jótékonykodó motoros Mikulások

Pintér-Papp Eszter | 2021.12.05.

Fedur Roland és motoros csapata az elmúlt decemberben határozták el, hogy Mikulás közeledtével ajándékkal lepnek meg nehéz körülmények közt élő gyermekeket. Az elhatározást tettek követték és útra keltek a motoros Mikulások, akik akkor 25 csomagot osztottak szét. A lelkes kis közösség azóta újabb tagokkal bővült, így ma délután már 20-25 motoros Mikulás indult útnak, hogy Pápán és környékén megörvendeztesse a gyermekeket.

Nagy Veronika, a motoros Mikulások csapatának egyik tagja a Médiacentrumnak elmondta, a motoros Mikulások csapata Fedur Roland tanítványait, barátait, motoros ismerőseit tömörítő közösség, akik immár második évben indulnak útnak december 6. környékén, hogy ajándékokat osztogassanak. A motorosok Kónyból, Mosonmagyaróvárról, Celldömölkről, Pápáról és a környékbeli településekről érkeztek. Az idei évben a kibővült csapat Kemenesszentpéteren, Kemeneshőgyészen, Magyargencsen, Békáson, Mezőlakon és Pápán keresett fel gyermekeket, akiket ajándékcsomagokkal leptek meg, de osztottak ajándékot pápai bevásárlóközpontok és a Fő tér környékén is. Összesen mintegy 200 ajándékcsomag talált így gazdára.

A vidám társaság a feldíszített motorokkal nagy feltűnést keltett a városban. Sok gyermek örömmel integetett a motoros Mikulásoknak, akik azt tervezik, egy év múlva újra megrendezik jótékonysági akciójukat. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: