Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Az év legeredményesebb atlétáit díjazták

Haraszti Gábor | 2021.12.07.

Edzőik javaslatára idén a Pápai Atlétikai Clubnál Spreitzer Zsigmond, Árvai Krisztián, Németh Bíborka, Füredi Dániel, Szabó Bíborka és Nagy Gergely vehette át az Év sportolója kitüntetést.

Hagyomány az egyesületnél, hogy minden év végén díjazzák az adott esztendő legeredményesebb sportolóit. Idén sem volt ez másképp, a Kis Károly-futófolyosón a keddi edzést követően Rádi Róbert öt versenyzőt részesített külön elismerésben.

– 2021-ben az egyesület személyi feltételeiben és létszámában is történtek változások – fogalmazott a PAC elnöke. – Az edzői stábhoz Györkös Virág és Szabó Sándor csatlakozott, amire azért is szükség volt, mert nagyobb csoportlétszámban zajlanak az edzéseink. Áprilistól birtokba vehettük a sportcentrumot, ahol új otthonra találtunk. Nagyon sok eseménynek lehettünk a szervezői, a Magyar Atlétikai Szövetség felkérésnek eleget téve U14-es és U16-os területi versenynek adhattunk helyet, a szövetség részéről a visszajelzések pozitívak voltak, így 2022-ben további bajnokságokat szervezhetünk. A Sport XXI. rendezvényen számos dunántúli egyesületet köszönthettünk, akik szintén elégedettek voltak velünk. Ami nagyon fontos, hogy taglétszámunkat 38-ról egy év alatt 130 fővel tudtuk növelni, köszönet érte az edzők szervezőképességének. Bízom benne, hogy ez a tendencia folytatódik és ez egyúttal az eredmények további javulásával is jár majd. Komoly előrelépés, hogy 2020 év végéhez képest a klub költségvetése háromszorosára növekedett, ami a megfelelő edzési és versenyzési feltételeket biztosítja a sportolók számára.

A beszédek után a kitüntetettek átvették jól megérdemelt jutalmaikat, az igazoltan hiányzó Németh Bíborka és Füredi Dániel később kapja meg az elismerést.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: