Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ünnepváró programok a városi könyvtárban

Babos Petra | 2021.12.08.

Kézműveskuckó, QR-kódos játék, gyermekműsor és ünnepváró mesék – többek között ezek a programok várják advent harmadik szombatján a családokat a Jókai Mór Városi Könyvtárban.

Polovitzerné Antal Mónika szakmai vezető a Médiacentrumnak elmondta, a könyvtárban meleg szívvel és ünnepi hangulatban várják a kicsiket és a nagyokat december 11-én, szombaton 15 és 19 óra között.

– A Manóműhely kézműveskuckóban adventi ajtó- és asztali díszeket készíthetnek az érdeklődők. A könyvtár tíz pontján elhelyezzük Rudolf, a rénszarvas képét, alatta egy QR-kóddal. Az adventi kvízjáték helyes megfejtői között ajándék könyveket sorsolunk ki 19 órakor. Egyik termünket a délutánra játékszobává alakítjuk, s a gyerekek szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel együtt társasjátékozhatnak. Az adventi rendezvényt 15 óra 30 perckor Horváthné Szabó Andrea verses, dalos interaktív gyermekműsora színesíti, majd 16 óra 30 perctől Senye Ilona ünnepváró meséit hallgathatják a kicsik – tudtuk meg Polovitzerné Antal Mónikától, aki hozzátette, a könyvtár munkatársai apró meglepetésekkel kedveskednek a látogatóknak. A jelenlegi járványügyi szabályok értelmében a maszk viselését kérik a szervezők a résztvevőktől.

Vasárnap 17 órától kezdődik az Esterházy-kastély udvarán a harmadik gyertyagyújtás. Polgárdi Sándor evangélikus esperes igei gondolatokkal szolgál, majd a Pápai Evangélikus Egyházközség Kórusának műsorát és a Gyurátz Ferenc Evangélikus Általános Iskola 3. osztályos tanulóinak betlehemes játékát láthatják a megjelentek.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: