Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Zeneiskolai hírek

Pintér-Papp Eszter | 2021.12.10.

A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában már megkezdődött a félévi vizsgaszezon, a vizsgahangversenyeket azonban a vírushelyzet miatt most a nagyközönség nélkül rendezik, a gyermekek azonban meghallgathatják egymást. A szülők számára az intézmény biztosíja a lehetőséget, hogy felvételről meghallgathassák a gyermekek koncertjeit, így ők is részesei lehetnek a fontos eseménynek.

Horváth Adrián intézményvezető elmondta, a növendékeket 12 fős csoportokba osztották, a gyerekek meghallgatják egymás vizsgadarabját, így mindenkinek lesz közönsége, a vizsga koncertélménye is megmarad.

Mint megtudtuk, a járvány a szakmai programokat és a versenyeket sem kímélte, jóval kevesebb megmérettetést rendeznek az idei évben a megszokottnál. Ezért különösen fontos, hogy a zeneiskola alapítványának támogatásával a november végi Fuvolás Szakmai Napon – melyet Dratsay Ákos fuvolaművész tartott – Bunda Valéria és Hetyeiné Lugosi Johanna, valamint tanítványaik közül Németh Abigél és Mógor Dorka is részt vehettek. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: