Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Grőber Attila lesz az ellenzéki együttműködés képviselőjelöltje

Pintér-Papp Eszter | 2021.12.10.

Az ellenzéki előválasztás győztese Veszprém megye 4. számú választókerületében Grőber Attila lett, így az ellenzéki együttműködésben részt vevő pártok országgyűlési képviselőjelöltként őt támogatják a 2022-es országgyűlési választáson – jelentette be ma délután a Fő téren tartott sajtótájékoztatón Hartmann Ferenc, az MSZP Veszprém megyei elnöke.

Hartmann Ferenc úgy fogalmazott, véleményük szerint nem kormányváltásra, hanem korszakváltásra van szükség Magyarországon. – Egy olyan korszakot szeretnénk, ahol a demokratikus jogállam keretei működnek, rendben vannak az egyéni szabadságjogok, a munkavállalói jogok. Olyan országot szeretnénk, ahol próbáljuk csökkenteni az esélykülönbségeket és ahol védik a környezetet. Azon fogunk dolgozni, hogy igazságos, jogszerű Magyarország működhessen – hangsúlyozta a megyei elnök.

Grőber Attila a sajtótájékoztatón megköszönte az előválasztáson rá szavazók bizalmát, illetve megköszönte az előválasztás valamennyi résztvevőjének, illetve a többi jelöltjelöltnek, Süle Zsoltnak és dr. Jádi Istvánnak -, hogy hozzájárultak az ellenzéki előválasztás sikeréhez. – Ez számomra elsősorban nem lehetőség, hanem felelősség. Én leszek az az ember, az az arc, aki az ellenzéket, az ellenzék politikai törekvéseit, szándékait, az ellenzéki korszakváltás gondolatát képviseli – mondta Grőber Attila, aki arról is szólt, hogy olyan programot kíván kialakítani, ami a 87 településből álló választókerület minden polgárát megszólítja.

A sajtótájékoztatón Mayer Attila a DK, Süle Zsolt a Jobbik és dr. Jádi István a Momentum képviseletében arra kérték az ellenzéki pártok szimpatizánsait, az országgyűlési választáson támogassák Grőber Attilát.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.04.26.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2002, 2006

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: