Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Romantikus vígjátékkal avatták fel a pinceszínházat

Babos Petra | 2021.12.11.

Az S. K Társulat tíz éve szórakoztatja a közönséget. Idén ősszel új otthonra leltek, hiszen az Arany Griff Szálló pincehelyiségében találtak rá arra a helyre, ahol a kamara-előadásaikat bemutathatják. Pénteken este tartották a pinceszínházban az első előadásukat, a Jövőre veled ugyanitt című romantikus vígjátékot. A darabot M. Varga Veronika és Szabó Szilárd játssza.

M. Varga Veronika az előadás kapcsán elmondta, még van szépítési feladatuk a pincében, de már jól haladnak.

– Több munkát is el kellett végeznünk, például színpadot kellett készítenünk, de minden feladatot együtt végeztek a társulat tagjai. A mostani előadásban a díszletet kellett átrendezni. S hogy miért is a Jövőre veled ugyanitt című darabot választottuk elsőnek? Mert már játszottuk, szeretjük, s reméljük, a közönségnek is tetszik majd. Nemzetközi fesztiválra is elvittük már, de úgy gondoltuk, újra fel kell elevenítenünk, hiszen a karantén időszakában nem tudtuk játszani – tudtuk meg M. Varga Veronikától.

Szabó Szilárd elmondta, terveik között szerepel, hogy improvizációs estet és beszélgetős műsorokat szerveznek a pinceszínházban, de bárkinek nagyon szívesen helyet adnak, aki itt fellépne.

M. Varga Veronika végül elárulta, a pinceszínházban a jövő hétvégén a Pápai Musical Stúdió juniorjai és az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola 6. z osztályosai adnak karácsonyi műsort szüleiknek és hozzátartozóiknak. A jövő évi programtervüket januárban teszik közzé. A csapat lelkesen készül a januári Neil Simon Ölelj át! című romantikus vígjátékra és a februári új bemutatóra, Agatha Christie Ígéret című darabjára is.


  • Friss hírünk
    ZENE

    Új „szerepben” a kolumbiai művész…

    A kolumbiai énekes/színész, Maluma (1994) múlt héten...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: