Kábítószer birtoklása és fogyasztása miatt nyomoztak a külföldi férfi ellen 

470
Fotó: illusztráció

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az 55 éves bécsi lakossal szemben folytatott eljárást.

Egy Pápa-környéki településen élő nő értesítette 2020. november 29-én este a rendőrséget arról, hogy volt élettársával összeveszett, aki feltehetően kábítószer hatása alatt áll. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták az 55 éves osztrák férfit, akivel szemben kábítószer gyorsteszt alkalmazása vált indokolttá, amely pozitív értéket mutatott. A lakásban tartott kutatás alkalmával a nyomozók növényi maradványokat találtak, amelyeket lefoglaltak.

A büntetőeljárás során beszerzett szakértői vélemények igazolták, hogy a lefoglalt anyagok kábítószert tartalmaztak, továbbá azt is, hogy abból korábban a férfi fogyasztott. A bécsi lakos ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!