Rendkívüli tanítási szünet a Közgázban

5098
Fotó: Babos Petra

2020. október 21-én a Pápai Szakképzési Centrum Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégiumban rendkívüli szünetet rendeltek el a következő tanítási napra a törvényi előírásoknak megfelelőn – kaptuk a hírt nemrégiben.

Az intézkedés oka, hogy bizonyossá vált az intézmény egy munkatársának pozitív PCR tesztje, aki 8 iskolai osztállyal került kapcsolatba. A világjárvány megfékezésének érdekében az intézmény dolgozói, a tanulók és hozzátartozóik védelmében kellett ezt az intézkedést meghozni. Ezt követően az őszi szünetben a diákokat és tanárokat egyaránt arra kérik, hogy a személyes találkozásokat minimalizálják az állampolgári kötelességüknek megfelelően. A következő időszakban az intézmény teljes fertőtlenítését elvégzik, hogy novemberben normál iskolai keretek között folytatódhasson az oktatás – tájékoztatta a Médiacentrumot Berta Ildikó, a Pápai Szakképzési Centrum főigazgatója.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!