Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Karácsonyi utalványok rászoruló családoknak

Babos Petra | 2021.12.16.

Az MSZP Pápa és Környéke Szervezete ötvenezer forintos adományban részesítette a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatát. A vásárlási utalványokat ma délelőtt nyújtotta át Grőber Attila, az MSZP helyi elnöke a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetőjének, Svasticsné Hegedűs Henriettának.

Grőber Attila elmondta, a mások támogatása és segítése az élet minden pillanatában nagyon fontos.

– Vannak olyan ünnepeink, amelyek során ezek a támogatások még inkább előtérbe kerülnek. Évek óta hagyomány, hogy a szervezet karitatív gyűjtést szervez karácsony előtt. A járványhelyzet miatt a cipősdoboz-akció helyett idén új formában, vásárlási utalványokkal támogattuk a rászorulókat. A szocialista párt szolidaritási alapjából, illetve a helyi szervezet gyűjtéséből összesen 325.000 forintot osztunk szét a párt látókörében lévő időseknek,  rászoruló családoknak, valamint hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Svasticsné Hegedűs Henrietta köszönetét fejezte ki az adományért, amellyel tíz családot támogatnak, főként olyanokat, ahol több gyermek él. Az intézmény vezetőjétől megtudtuk, az ajándékutalvány praktikus, hiszen azt vásárolnak belőle a családok, amit szeretnének. Rengeteg adományt kapnak az ünnepek előtt, ezeket örömmel osztják szét, s így szebbé varázsolják a karácsonyt – emelte ki az intézményvezető.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: