Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Karácsonyi koncert a pinceszínházban

Babos Petra | 2021.12.18.

Karácsonyi dalos összeállítással örvendeztették meg szüleiket, hozzátartozóikat a Pápai Musical Stúdió junior csapatának tagjai. A bensőséges koncertnek az S. K. Társulat pinceszínháza adott otthont tegnap este és mai napon.

M. Varga Veronika, a Pápai Musical Stúdió vezetője a Pápa és Vidékének elmondta, mivel a pinceszínház befogadóképessége nem túl nagy, így három koncertlehetőséget kínáltak a szülőknek.

– Szerettük volna a pinceszínházat reklámozni, s azt, hogy létezik. Emellett a Pápai Musical Stúdió őszi gálaműsora a karantén és a járványhelyzet miatt elmaradt. Az évet egy meghitt karácsonyi műsorral szerettem volna zárni az ifjúsággal. Nagy örömömre a fellépők között van egy gyermekkórusunk is, akik velünk énekeltek a koncerten. Ők a kedvelt Reszkessetek betörők című filmből két dallal örvendeztették meg a közönséget, a Karácsonyi harangok és a Harang hangja csendül című nótával, ezenkívül a Három királyok című vers megzenésítését sem lehet kihagyni a karácsonyi koncertből és a Polár Express című filmből is előadtak egy részletet – tudtuk meg M. Varga Veronikától, aki elárulta, a hangversenyt három blokkra osztotta.

– A második részben retródallamok csendültek fel, mint például az Ábrándos szép napok, a Mama, a Könnyű, mint az 1 x1 vagy a Petróleumlámpa. A karácsony a meghittségről szól, ám mégis szeretnénk egy kis vidámságot is belecsempészni a programba, így esett a választás a nosztalgiadalokra. A harmadik részben jól ismert karácsonyi slágereket hallhatott a közönség – hangsúlyozta a Pápai Musical Stúdió vezetője.

M. Varga Veronika a 2021. év kapcsán elmondta, több fellépést vállaltak, s a pandémia ellenére mindegyik koncert meg is valósult. A fiatalok nagyon lelkesek, sok ötletük van. A jövő évre már vannak terveik, többek között egy farsangi koncerttel szeretnék a közönséget meglepni, valamint tervezik, hogy a gálaműsort is bepótolják a tavasz folyamán.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.26.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: