Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Tartósélelmiszer-csomagok nyugdíjasoknak

Babos Petra | 2021.12.20.

Több mint 600 kilogramm tartós élelmiszert – főként lisztet, cukrot, tésztát, rizst, konzervet és édességet – adott át ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének. Az élelmiszer-adományból körülbelül 125 csomag készül, melyet az egyesület leginkább rászoruló tagjaihoz juttatnak el karácsony előtt.

– Köszönetet mondok a nyugdíjas-egyesület tagjainak, akik évek óta segítenek az Adni öröm! akció során az egyik áruházlánc pápai üzletében tartott élelmiszergyűjtésben, illetve az ajándékcsomagok összeállításában  – mondta a Médiacentrumnak Pintér-Papp Eszter, a szeretetszolgálat helyi csoportjának vezetője, aki háláját fejezte ki azoknak a nagylelkű embereknek, akik a gyűjtést támogatták. Végül áldott karácsonyt kívánt mindenkinek.

Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolnak a szeretetszolgálattal és Pintér-Papp Eszterrel.

– Nemcsak karácsony előtt gondolunk egymásra, hanem az év többi napján is, hiszen bármilyen rendezvényünk van, a szolgálat támogat bennünket. Évek óta hagyomány, hogy a pápai csoportnak karácsony előtt segítünk az adományok gyűjtésében. Idén 24 fő segít hat napon keresztül. Nagy örömünkre 125 főnek tudunk karácsony előtt adományt eljuttatni, holnap szállítják ezt ki az egyesület tagjai a legrászorultabbaknak. Úgy gondolom, nagyon boldogok lesznek, akik megkapják ezeket a csomagokat – emelte ki Baán Éva, aki köszönetét fejezte ki Pintér-Papp Eszternek az adományért, majd áldott, szép karácsonyt és egészségben gazdag, örömteli új évet kívánt az egyesület tagjainak és minden pápainak.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: