Köszönet a Kossuth utcai kivitelezőknek

978
Fotó: HuHa

Kedves gesztussal lepték meg a Kossuth utcai üzlettulajdonosok az utca rekonstrukcióján dolgozó szakembereket, akik ma már az utolsó simításokat végzik a közműcsere végén: egy kis karácsonyi ajándékkal kedveskedtek számukra, elismerve mindazt a munkát, amit az elmúlt hetekben végeztek az utca megújulásáért. Marton Györgytől megtudtuk, egy beszélgetés során merült fel az ötlet, hogy valamiképpen szeretnék megköszönni karácsony előtt a munkásoknak, hogy úgy végezték a feladatukat, hogy a lehető legkevesebb zavart okozzanak az utca életében és a legkevésbé akadályozzák az üzletek működését. Ugyanakkor elismeréssel szóltak  a kivitelezésről is, nem láttak még testközelből ilyen munkafolyamatokat, amikor 2,5 méter mélyen, szűk munkaárokban cserélték a csöveket, a hideg, nyirkos, többször esős időben. Gyors és szakszerű munkát végeztek, köszönet érte – fogalmazták meg a Kossuth utcai üzlettulajdonosok.

A kivitelező cég munkatársai meghatódva köszönték meg a kedves meglepetést, mint mondták, nagyon jólesik ez a gesztus. Elismerték, nem volt könnyű a szűk utcában dolgozni a folyamatos gyalogosforgalom mellett, ugyanakkor jó érzés egy ilyen utca felújításában részt venni.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!