Családi asztalitenisz-délután

1146
Fotó: Haraszti Gábor

Az NB-s és megyei bajnokságokban szereplő játékosok és hozzátartozóik részére a Pápa és Környéke Asztalitenisz SE harmadik alkalommal rendezte meg családi napját, ahol három kategóriában is győztest hirdettek.

Az egyesület Szent István úti edzőtermében abszolút és amatőr egyéni, valamint családi csapat versenyszámban svájci rendszerű lebonyolításban derítettek fényt a győztesek kilétére. Hegyi József főszervező örömét fejezte ki, hogy egy év kihagyás után ismét vendégül láthatta a versenyzőket és családtagjaikat, akik családias hangulatban játszották le a szetteket.

– A csapat eredményét három családtag összpontszáma adta, egyéniben pedig a verseny megkezdése előtt a játékosokat játéktudásuk alapján, tudásukhoz mérten kategóriákba soroltam, amit vittek magukkal az adott mérkőzésre – mesélte az egyesület sportszervezője. – A verseny tehát esélykiegyenlítő rendszerben zajlott, a játékosok alapbajnokságának megfelelően. Az amatőr versenyző kilenc pontról indult, az NB III-as pedig nulláról, egy megyei I-es háromról, a megyei II-es öt pontról. Úgy gondolom, nagyon jól sikerült a nap, senki sem távozott sikerélmény nélkül és talán ez az alkalom még jobban összehozta ezt az asztalitenisz-közösséget. Bízom benne, hogy jövőre ismét meg tudjuk rendezni a családi napot.

Eredmények:

Családi:

1. Oláh család (Róbert, Hajnalka, Levente) 11 pont

2. Rácz család (Zoltán, Dóra, Patrik) 10 pont

3. Szelencsik család (Tamás, Anita, Csongor) 9 pont

Abszolút:

1. Varga Dániel 6 pont

2. Szelencsik Csongor 5 pont – az ellenfelek összpontszáma (EÖ) 24

3. Oláh Levente 5 pont (EÖ: 21)

Amatőr:

1. Ősz-Varga Áron 3 pont (EÖ: 18)

2. Nagyné Török Katalin 3 pont (EÖ: 15)

3. Nagy Tibor 3 pont (EÖ: 12)

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!