Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

74 gól született a Karácsony Kupa első napján

Haraszti Gábor | 2021.12.28.

Az ‘A’ és ‘B’ csoport mérkőzéseivel a Városi Sportcsarnokban elkezdődött a Karácsony Kupa, ahol 12 találkozót követően a Szerbusztok, a VakOn FC, a McBet és a Bak-Elit csapata jutott a legjobb 16 közé.

A járványügyi helyzet miatt sokáig kétséges volt, hogy meg tudják-e rendezni a teremlabdarúgó-tornát, végül szerencsére nem kellett lemondani a bajnokságot, ahova 16 csapat jelentkezett. A mai csoportmeccseken a 40×20-as méretű pályán, 4×2 méteres kapukra összesen 12 meccset játszottak.

Az ‘A’ csoportban a Szerbusztok együttese szerepelt a legjobban, mellette a VakOn FC is továbbjutott, hiszen a versenykiírás értelmében csoportonként az első két alakulat folytathatja a 16 között. A B jelű négyesben a McBet két győzelmet és egy döntetlent tudott felmutatni, mögötte hat ponttal a Bak-Elit végzett a második helyen.

A szerdai játéknap reggel nyolc órakor a Cemix Hungary Kft. – Dáka SE összecsapással kezdődik, a torna legjobb nyolc csapata 14 órai kezdéssel méri össze tudását, a bronzmeccsen 17 órakor indul útjára a labda, a döntő kezdési időpontja 17:30.

Eredmények:

A csoport

Szerbusztok – Spártaiak 6-0

VakOn FC – Wanted SC 2-1

Szerbusztok – VakOn FC 2-0

Spártaiak – Wanted SC 4-7

Szerbusztok – Wanted SC 6-4

Spártaiak – VakOn FC 0-7

B csoport

Nemesgörzsöny – Névtelenek 3-2

McBet – Bak-Elit 6-1

Nemesgörzsöny – McBet 0-3

Névtelenek – Bak-Elit 2-5

Nemesgörzsöny – Bak-Elit 3-4

Névtelenek – McBet 3-3





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: