Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Darts: Hazai siker az Ünnep Kupán

Haraszti Gábor | 2021.12.29.

2021 legeredményesebb pápai versenyzője, Borbély András nyerte a Holdkő Darts Club idei utolsó kupáját, melyre amatőr és igazolt versenyzők jelentkezését is várták.

Az Ünnep Kupa Steel Darts Openre rengeteg helyről érkeztek dartsosok, többek között Győrből, Veszprémből, Szombathelyről. A nyílt verseny előtt az utánpótlás állt a táblák elé, a lányok kategóriáját Könyves Zoé, az ifjúságit Dobos Dávid nyerte. Jól mutatja a verseny népszerűségét, hogy az előzetesen 40 főben meghatározott limitet nemhogy elérte, hanem túl is szárnyalta az érdeklődés, végül 46-an adták le nevezésüket.

Az első nyilak eldobása előtt a megjelenteket dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte, aki gratulált az idén harmadik születésnapját ünneplő egyesületnek és minden résztvevőnek sok sikert kívánt. Nyolc táblán öt- és hatfős csoportokkal rendezték a tornát, ahonnan az első négy helyezett jutott a 32 közé. Jó színvonalú, helyenként magas átlagokat hozó meccseket játszottak az indulók, a legjobb nyolc között Borbély András Dobos Dávid elleni találkozóján például mindkét dartsos 80-as átlagot produkált. A harmadik helyen végül Kozmor József és Illés István osztozott, a döntőbe a hazaiak kiválósága, Borbély András és Tapolcáról Fejes János jutott. A fináléban a pápai játékos végig dominált és magabiztos, 5-2-es győzelmet aratott. A bajnokságon a legmagasabb kiszálló Nagy Máté nevéhez fűződött, a legtöbb 180/171-et Rácz Tibor dobta, a legfiatalabb játékos Rácz Levente volt. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: