Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Pápán maradt a Karácsony Kupa

Haraszti Gábor | 2021.12.29.

Egy végletekig kiélezett, hetesrúgásokba torkolló, izgalmas döntővel zárult az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett Karácsony Kupa, ahol főként a Perutz-játékosok alkotta Mcbet együttese hódította el a győztesnek járó serleget.

A keddi két csoport meccsei után szerda reggeltől folytatódott a Karácsony Kupa. A ’C’ és ’D’ csoport küzdelmeit követően alakult ki a legjobb 16 mezőnye, ahonnan a győztesek a legjobb nyolc közé jutottak, ahol szintén megfeleződött a mezőny, a kvartettből a bronzmeccset a Szerbusztok és a Kisbér játszotta, 5-5-ös rendes játékidő után büntetők következtek, ahol a Szerbusztok győzött, míg a finálét a Mcbet és az ajkai illetőségű Cemix Hungary Kft. csapata vívta.

A döntő elképesztő izgalmakat hozott, melyen az ajkaiak kétgólos hátrányból hét másodperccel a vége előtt egyenlítettek 3-3-ra, s bár a pápaiak szabálytalan csere miatt reklamáltak, következtek a büntetők, ahol a Mcbet maradt higgadtabb és 3-1-re győzött.

– Korántsem volt sima az út a döntőig, a csoportmeccsek során is hullajtottunk pontokat és a legjobb négy között büntetőkkel mentünk tovább, a fináléban szerencsénk is volt, de szerintem megérdemelten nyertünk – mesélte a tornagyőzelemből oroszlánrészt vállaló Szigeti Ákos, aki a kupa legjobb kapusa lett. – Úgy gondolom, tiszta fejjel álltunk oda a büntetőkhöz, gratulálok a srácoknak.

A torna gólkirálya nyolc találattal Gyüszi Levente (Kisbéri Spartacus SE), legjobb kapusa Szigeti Ákos (Mcbet) lett. A legjobb játékosnak Márton Gábort (Cemix Hungary Kft.) látták. A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: