Töretlen a pápai Meki népszerűsége

2788

December 16-án nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a pápai McDonald’s, mely a hazai egységek sorában a 95. A „Jövő élménye” koncepció jegyében készült étterem nyitását rendkívüli várakozás előzte meg, a Mekit kedvelők szinte megrohamozták a Celli úton álló létesítményt, de azóta is nagy népszerűségnek örvend, s a nap minden szakaszában sok vendéget fogad az étteremlánc pápai egysége. A helyieken kívül a környékbeli településekről is sokan érkeznek, de a szomszédos városokból, mint például Celldömölkről és Ajkáról jött vendégekkel is találkoztunk.

Ottjártunkkor is folyamatos volt a kocsisor a drive-nál, az autós vendégek főként kedvenceiket kérték az étlapról, de többen, eddig nem kóstolt ételeket is kipróbáltak. Egy apa fiával látogatott el a drive-hoz, mint mesélték, ha Veszprémben, Győrben jártak fel szokták keresni a McDonald’sot, de nagyon örülnek, hogy most már Pápán is van étterem, hiszen így nem kell hosszabb utazáshoz kötni a Mekizés élményét.

– Nagy burgonyát és McNuggetset választottunk, ez nekünk a szokásos menü, nagyon szeretjük – osztották meg velünk kedvenceiket.

Az étterem teraszán a téli, nyirkos hideg ellenére több fiatallal találkoztunk, akik a finom falatok élvezetét vidám beszélgetéssel tették teljessé. Azt mesélték, figyelték a híreket az étterem épüléséről és nagyon várták a nyitást. Számukra is ismerős volt az étterem és kínálata, más települések éttermeit is gyakran felkeresték, főként a győrit.

– Jó ételeket eszünk és nagyon jól érezzük magunkat, nekünk ez a Mekizés élménye – fogalmazták meg. A fiataloknak az étterem új dizájnja is elnyerte a tetszését.

– A győrihez képest különleges az étterem megjelenése, nekem nagyon tetszik és az is, hogy nagyon kedves volt a kiszolgálás – tették hozzá.

Az étterembelsőben szinte minden asztalnál ültek vendégek, kisgyermekes családok, fiatal baráti társaságok válogattak az ismert és népszerű ételekből, s a belső teret jó hangulatú beszélgetések hangja töltötte be. Az étterem munkatársai készségesen segítettek a választásban az új kioszkok használatában, a vendégélmény-menedzser pedig kedvesen meg-megszólította az asztalnál ülőket.

Egy nagymama három unokával látogatott el a pápai étterembe, mint megtudtuk, ők a nyitás óta már többször jártak itt és nagyon tetszik nekik a hely, a kínálat és a kiszolgálás. Hasonló véleményen volt az a pápai fiatal házaspár is, akik ismerősükkel együtt keresték fel az éttermet. A fiatalember felidézte, figyelték az építkezésről szóló híreket és nagyon várták a nyitást.

– Itt, Pápán már régi legenda volt, hogy mikor nyílik a McDonald’s és most, hogy megnyílt, nagyon örülünk neki – fogalmazott, hozzátéve, nagyon tetszik nekik az étterem kialakítása, gyorsan megkapták a megrendelt ételeket és kedves kiszolgálásban volt részük.

– Ma sajtburgert, chicken burgert, édesburgonyát és almás pitét választottunk, mindegyik a kedvencünk – sorolták.

A pápai McDonald’s étterem gyorsan sokak kedvencévé vált, a fiatalos, tetszetős berendezés, a jól ismert, népszerű ételek, a 21. századot tükröző érintőképernyős rendelésfelvevők, a vendégek kényelméről gondoskodó vendégélmény-menedzserek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a pápai Mekibe betérők átélhessék a „Jövő élményét”.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!