Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Változás a Perutz FC keretében

Haraszti Gábor | 2020.10.22.

Császár Attila nélkül készül a hétvégi, Bicske elleni mérkőzésre a Perutz FC, a rutinos belső védőt a sárga-kékek vezetőedzője felmentette az edzések látogatása alól.

Az elmúlt hetekben mutatott formaingadozás és a vasárnapi buta kiállítás után döntött úgy a Perutz vezetőedzője, hogy visszavonásig a 36 éves játékos nem látogathatja az első csapat edzését.

– Attila az elmúlt hetekben mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken hektikus teljesítményt nyújtott – indokolta döntését Lengyel Ferenc. – Azt a vezető szerepet, amire eddigi pályafutása alapján hivatott volt, elveszítette, játékával nem tudta a csapatot segíteni. A vezetőséget tájékoztattam a döntésemről, melyet elfogadtak, ennek értelmében nem látogathatja az edzéseket, az öltözőbe sem mehet be és határozatlan ideig nem számítok rá a meccskeret kialakításakor sem.

A szakvezető hozzátette, a rutinos belső védő elfogadta a döntést és a továbbiakban az U19-es csapattal edz. A pápai csapat hétvégén Bicskére látogat.

– Folytatjuk azt a munkát, amit már régóta végzünk, de ismét nehéz meccs vár ránk – mondta a párosítással kapcsolatban a tréner. – Az elmúlt fordulók sikertelensége miatt próbáltam a héten mentálisan is összekapni a csapatot. Nincs mese, a szavak és az ígérgetések helyett tettek kellenek, pontokat kell gyűjtenünk.

A találkozót október 25-én 13:30-tól rendezik a bicskei sporttelepen.


  • Friss hírünk
    ZENE

    A nyelvi határokat átlépő popdíva

    A flamand és szicíliai felmenőkkel rendelkező kanadai énekesnőt, Lara...

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: