Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Munkába állt a Perutz

Haraszti Gábor | 2022.01.03.

Négyhetes pihenőt követően megkezdte a téli felkészülést az NB III-as labdarúgó-bajnokság februári folytatására készülő Perutz FC. A játékosok súlymérés után a Pápai Sport Centrumban erőnléti foglalkozással indították az évet.

Rövid, de annál tartalmasabb öt hét vár a csapatra, napi egy edzéssel és több előkészületi találkozóval. Sajnos a keretet betegségek tizedelik, ugyanis többen pozitív Covid-tesztet produkáltak, így ők az orvosi engedélyig értelemszerűen nem vehettek részt a tréningeken. 12 felnőtt játékos és két PELC-es fiatal jelentkezett hétfőn délután edzésre, egy rövid állapotfelmérés után Weitner Ádám vezetőedző, Lazar Stanisic másodedző és Pánczél Roland kapusedző a sportcentrumban megtartotta az év első foglalkozását. A Kis Károly-futófolyosón egy rövid bemelegítés után a kinti futópályán időre 6×1000 méter teljesítése várt a játékosokra.

A keretben a szünetben történtek változások, Skriba Máté két idény után ugyanis elhagyja a csapatot. A támadó a legutóbbi két kiírásban 61 bajnokin lépett pályára, melyeken 14 találatot jegyzett, úgy tudjuk, Ausztriában folytatja pályafutását. Szintén távozik a Várkert útról Füredi Ádám, a nyáron érkezett balhátvéd a jövőben civil foglalkozására szeretne nagyobb figyelmet fordítani.

A felkészülési mérkőzések programja a következőképpen alakul, a kezdési időpontok módosulhatnak:

Január 15. 11:00 Sopron – Perutz FC

Január 23. Ajka – Perutz FC

Január 26. 18:00 Perutz – Koroncó

Január 29. 11:00 Perutz FC – Balatonfüred

Február 5. 14:00 Perutz FC – Király SE

A bajnokság február 13-án a Komárom elleni hazai találkozóval folytatódik.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: