Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

A Médiacentrum legnépszerűbb anyagai 2021-ben

Babos Petra | 2022.01.04.

A Pápai Platán Nonprofit Kft. feladatellátási helyeként működő Médiacentrumhoz tartozik a Pápa Városi Televízió, valamint a Pápa és Vidéke online és nyomtatott felülete.

A pandémia miatt az elmúlt évben kevesebb volt a rendezvény a városban, azonban stábjaink minden lehetséges eseményre eljutottak és tudósították a lakosságot.

– Év elején a médiumok elkészítik nézettségi, olvasottsági listájukat. Mindkét médiumunknak van honlapja és elérhetőek a közösségi médián keresztül is, a városi televízió YouTube-csatornával is rendelkezik. Mindkét oldalnak jelentősen emelkedett a kedveltsége s a követőinek száma. A Pápa Városi Televízió több mint 15.000 követővel rendelkezik, ami pillanatnyilag a városban a legmagasabb számmal rendelkező médiafelület – tudtuk meg Varga Andrástól, a Pápai Médiacentrum szakmai vezetőjétől.

A Facebook-oldalon látjuk az egyes anyagaink nézettségét, kedvelését. Itt érdekes számok alakultak az elmúlt évben. Meglepő számunkra, hogy olyan híreket kedveltek nézőink, amelyre nem is gondoltunk. Például a 2021 nyarán készült híradós anyag, amely a tapolcafői forrásnál álló malomkerékről szólt, közel 72.000-es nézettséggel rendelkezik. Emellett a nemrégiben készített Makkvetés a közeli erdőben című tudósításunk is nagyon népszerű, közel ötvenezres megtekintést ért el. Természetesen a McDonald’s hírek is nézettek, kiemelten az a hír, hogy mi a véleményük a látogatóknak az új étteremről, ezt több mint hatvanhatezren látták – tudtuk meg Varga Andrástól, aki kiemelte, a városi 11-es rúgó bajnokság nézettségét is, amit szintén sokan megtekintettek.

A szakmai vezető megemlítette a másfél évvel ezelőtt készített Szenzációs régészeti lelet elnevezésű tudósítást is, amely kétmillió feletti nézettséggel bír.

A szakmai vezető hangsúlyozta, általában 2.000-3.000 megtekintés jut egy-egy anyagra,mindemellett a televízió anyagait az internetes felületeken kívül a tévéképernyőkön keresztül is megnézik.

A Pápa és Vidéke online újság 2020 októberében indult, a 2021-es volt az első teljes év, amikor a hírportál működött. Folyamatosan emelkedik olvasóinak száma, s a közel egy éve működő Facebook-oldalának is több ezer követője van már.

– Hírportálunk legolvasottabb cikkei közé tartoznak a rendkívüli eseményekről, balesetekről vagy az illegális migrációról szóló tudósítások. A Kossuth utca felújítása is nagy érdeklődést váltott ki olvasóink körében és a várva várt McDonald’s étterem építéséről és megnyitásáról is szívesen tájékozódtak a pápaiak és a környékbeliek – tudtuk meg Pintér-Papp Esztertől, a Pápa és Vidéke megbízott főszerkesztőjétől. 

A Médiacentrum csapata a 2022-es évben is arra törekszik, hogy minél szélesebb körben tájékoztassa a lakosságot. Kérjük, kövessék felületeinket!


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: