Hamarosan indul a városi rádió

2911
Fotó: Pintér Ádám

A Médiacentrum helyiségeinek szomszédságában néhány napja megkezdődött a városi rádió stúdiójának kialakítása, a munkálatokról ma délben a helyszínen dr. Áldozó Tamás polgármester is tájékozódott.

A városvezető a Médiacentrumnak elmondta, a rádióval kapcsolatos beruházás a sok városi beruházás közt összegét tekintve nem a legnagyobb, a helyi közélet szempontjából azonban nagyon fontos.

– A Pápa 95,7 megahertzes rádióadó stúdiója már épül és abban bízunk, hogy az NMHH-val kötött szerződésben foglalt kötelezettségünknek eleget téve, néhány héten belül megszólalhat a pápai rádió. A városban a helyi sajtó online felületeken, nyomtatott formában is működik és van helyi televíziónk is. Rádiónk már régen nem volt és azt gondolom, ha ez a Médiacentrum keretei közt elkezd működni, akkor ki lehet használni azokat a szinergiákat, amelyek ennek a médiának a hatékonyságát növelhetik – mondta dr. Áldozó Tamás, aki emlékeztetett, hogy korábban már volt a városban rádió, amit nagyon szerettek a pápaiak. A polgármester azt várja, hogy újra szerethető rádiója lesz a helyieknek, ahonnan gyorsan lehet hírekhez jutni és fontos az is, hogy jó zenét hallhassanak a rádiót hallgatók.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!