Lebontják a közterületi karácsonyfákat

193
Fotó: Pintér Ádám

A Városgondnokság munkatársai megkezdték a város ünnepi díszeinek lebontását. Délelőtt a Fő téri karácsonyfánál dolgoztak.

Tőkei Péter kommunális csoportvezető a Médiacentrumnak elmondta, a Fő téri mellett a volt Kilián lakótelepi és a Vajda lakótelepi közösségi karácsonyfákat is lebontják. A Vajda lakótelepen egy élő fát díszítettek fel, így ott csak a díszek és a világítás eltávolítása a feladatuk, a másik két helyszínen azonban a fákat a díszek eltávolítását követően feldarabolják. Ezeknek vastagabb részeiből szociális fa lesz, a maradék ágakat pedig beszállítják a telephelyükre.

A Fő téren megkezdték a díszvilágítás lekötését is, majd a jövő hét folyamán – az időjárás függvényében – az ünnepi díszvilágítás valamennyi elemét leszedik.

A kommunális csoportvezetőtől azt is megtudtuk, hogy Borsosgyőrön, Tapolcafőn és Kéttornyúlakon 5-5 díszvilágítási elem díszítette a közterületeket, ezeket a holnapi nap folyamán szerelik le.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!