Jön a II. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

226

Február 24. és 27. között rendezik meg a II. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivált – adta hírül nemrég a közösségi médiában a Petőfi Mozi. A fesztivál programján szereplő alkotások – melyek közt több magyar film, köztük Eperjes Károly Magyar Passiója, vagy Buvári Tamás Magdolna című filmje is megtalálható – rövid ismertetőjét a fesztivál Facebook-oldalán tették közzé.

A közösségi médiában megjelent információk szerint a rendezvényt, mely az elmúlt évben a pandémia miatt az online térbe kényszerült, az idei évben közönség előtt, a moziban lesz lehetőség megrendezni. A beharangozó azt ígéri, hogy a filmkedvelő közönség sok jó filmet láthat a fesztivál ideje alatt és az érdeklődők hazai és külföldi alkotókkal is találkozhatnak a pápai moziban.

A szervezők a fesztivál részleteiről egy későbbi időpontban sajtótájékoztatón számolnak be.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!