Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KORONAVÍRUS

2020. október 22.: 370-en vannak karanténban

Huszár Hajnal | 2020.10.22.

61 pápai van zárlat alatt, 45 az elkülönítés alatt állók száma, 208 járványügyi megfigyelés van hatályban és összesen 314-en vannak karanténban – adta hírül október 21-én, szerdán kora délután dr. Áldozó Tamás polgármester e heti járványügyi sajtótájékoztatóján.
Ezt követően még szerda késő délutánig újabb 2 fő esetében adott ki elkülönítésről szóló határozatot a hatóság, 30 pápai pedig járványügyi megfigyelés alá került.

Október 22-e kora estig további személyek váltak érintetté a koronavírus-fertőzéssel. A legfrissebb adatok szerint az elmúlt 24 órában 4 személyt helyeztek zárlat alá – egyikük már elkülönítés alatt állt -, 2 elkülönítés elrendeléséről döntött a hatóság és 31-en kerültek járványügyi megfigyelés alá.
Ezzel egy időben szerda estéről csütörtök estére 3 zárlatot és 2 elkülönítést feloldottak (+1 a zárlat alá került személy), 7 járványügyi megfigyelés pedig lejárt.

A csütörtök esti adatok szerint tehát összesen 370 pápai van karanténban, ebből 62 a zárlat, 46-an elkülönítés alatt állnak és 262 járványügyi megfigyelés van hatályban.    




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: