Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Szombatig várja a Magyar Közút a gyermekrajzokat

Huszár Hajnal | 2022.01.09.

Január 15-ig lehet leadni a pályaműveket a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Álomút című országos rajzpályázatára. Az alkotásokat idén is elektronikus formában várják, a rajzokról készített fotót a cég honlapjára kell feltölteni.

A gyermekrajzpályázatot általános iskolás diákok számára írja ki már évek óta a Magyar Közút, a pályázaton az úthoz, munkagépekhez, közlekedéshez, úton dolgozókhoz kapcsolódó rajzokat várnak a szervezők A/4 méretben, bármilyen rajztechnikával. A verseny korosztályos bontásban, öt kategóriában zajlik, kategóriánként egy-egy győztest hirdetnek, de lesz közönségszavazás is, a díjazottak pedig értékes és érdekes jutalomban részesülnek.

A rajpályázaton az elmúlt években mindig indultak pápai és Pápa környéki kisdiákok, a 2019/2020-as tanévben közel 2500 rajz érkezett be a társasághoz, a 195 díjazott között egy pápai, egy pápakovácsi és egy ugodi diák is volt. Az előző tanévben összesen csaknem 1300 alkotást küldtek be a gyerekek a felhívásra, közülük 125 diákot és 10 pedagógust díjazott a zsűri, akik közül hat a pápakovácsi iskola diákja volt.

A rajzpályázat felhívását a Pápai Tankerületi Központhoz is eljuttatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt., így a gyermekek az iskolákban is értesülhettek a lehetőségről.

A nevezés részletei és a pályázat letölthető plakátja ezen a linken érhetőek el:  https://kozut.hu/alomut-gyermekrajzpalyazat-2021-2022/





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: