Mától folytatódik a Kossuth utca rekonstrukciója

1536

A megrendelő pápai önkormányzat, a kivitelező, a műszaki ellenőr és a közműszolgáltatók képviselőinek részvételével zajlott nem sokkal ezelőtt a Kossuth utcai munkaterület-átadás. Ezzel megkezdődött a Kossuth utcai rekonstrukció első ütemének második szakasza, vagyis az új utcakép kialakítása az útburkolat megépítésével, a közvilágítás megújításával és a zöld szigetek kialakításával.

Mint ismeretes, az első ütem a kapuszín és a Márton István utca közötti 130 méteres szakaszt érinti, a rekonstrukció első munkafolyamata a közműcsere volt, melynek során a csapadékvíz-, ivóvíz- és szennyvízvezetékeket cserélték ki. Ezek a munkák év végére elkészültek, így folytatódhat az utca megújítása. A most kezdődő munkák a tervek szerint az első negyedév végére készülnek el.

Bővebben a Pápa Városi Televízió ma esti híradójában.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!