Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
A város velünk épül

Folytatódik a Kossuth utca rekonstrukciója

Huszár Hajnal | 2022.01.12.

A hétfői munkaterület-átadás után ma felvonult a kivitelező a Kossuth utcára és megkezdődtek a bontási munkálatok, vagyis elindult a rekonstrukció első ütemének második szakasza. Az építkezés innentől már faltól-falig zajlik a kapuszín és a Márton István utca közötti 130 méteres területen.

A bontás a Főt tér felőli oldalon kezdődött, itt a szakemberek felszedték a boltív alatti kis kockaköveket, majd megkezdődött a páros oldali járda aszfaltburkolatának és alépítményének bontása, hiszen az új térszintek kialakításához 30 centiméter mélyen ki kell szedni a meglévő burkolatokat, aljzatokat. A munkavégzés kézi erővel és kistestű munkagépekkel történik, hiszen ez a legszűkebb része a Kossuth utcának.

A mostani bontás is úgy zajlik, mint az elmúlt hónapok közműcseréje, vagyis, hogy az üzletek, lakóingatlanok megközelíthetőek maradjanak és a gyalogosközlekedés is biztosított legyen a beavatkozási területen.

A kivitelező az erre közlekedőktől és az itt lakóktól, dolgozóktól fokozott körültekintést kér a balesetek elkerülése érdekében és türelmet kér az építkezéssel járó esetleges kellemetlenségekért.

Bővebben a Pápa Városi Televízió ma esti híradójában és Város velünk épül című hírmagazinjában.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.04.26.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2002, 2006

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: