Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nemzetközileg is elismert a Termál Camping

Pintér-Papp Eszter | 2022.01.12.

A koronavírus-járvány miatt a 2020-as évhez hasonlóan 2021-ben sem tudott egész évben nyitva tartani a Várkert Termál Camping, a nyár eleji nyitás után nem sokkal azonban már visszatértek a vendégek hazánk egyetlen ötcsillagos kempingjébe. Ahogy korábban, úgy 2021-ben is a külföldi vendégek voltak többségben – tájékoztatta a Médiacentrumot Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője.

– Az elmúlt évben a járvánnyal kapcsolatos korlátozások miatt sajnos csak július 1-jén tudtunk nyitni, utána azonban már egész évben üzemeltünk. A kezdeti időszakban még óvatosak voltak a vendégek, kevesen jöttek, később azonban már szép számú vendég érkezett hozzánk. Az utolsó „békeévben”, 2019-ben 37 ezer fölötti volt a vendégéjszakáink száma, 2020-ban – amikor a járvány miatt már nem tudtunk egész évben nyitva tartani – 12 ezer vendégéjszakánk volt, 2021-ben pedig újra 21 ezer fölé emelkedett a vendégéjszakáink száma. Bízom abban, hogy a járvány nem szól közbe és 2022 nagyon jó év lesz – a foglalás előrejelzések is ezt mutatják – tudtuk meg a kemping vezetőjétől.

A pápai kemping – mint minden évben – január 15. és február 28. között zárva tart. Ebben az időszakban elvégzik azokat a felújítási munkálatokat, amelyeket abban az időszakban, amikor vendégeik vannak, nem tudnak elvégezni és a szabadságok kiadására is ekkor van lehetőségük. A létesítmény március 1-jétől fogad újra vendégeket.

– Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a korábban megszerzett minősítéseinket meg tudtuk tartani. Ezek közül kiemelném, hogy az ADAC 2022-re létrehozott egy Best of camping katalógust. Ők 5.900 kempinget minősítenek és ebbe a katalógusba a 133 legjobbnak ítélt kemping kerülhetett be, köztük a pápai kemping is. Emellett a holland klubtól is megkaptuk a legmagasabb kvalifikációt, illetve egyéb olyan minősítő szervezeteknél, amelyek vendégelégedettség alapján minősítenek, szintén előkelő helyen szerepel a Várkert Termál Camping – mondta Dekovics-Ódor Noémi.   




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: