Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

A Bakonyerdő győzött a nyeretlenek csatáján

Haraszti Gábor | 2020.10.23.

A megyei kézilabda-bajnokságban a Tapolca ellen ellentmondást nem tűrő játékkal szerezte meg első győzelmét a Bakonyerdő Pápa.

A hazaiak három, a vendégek öt vereséggel a hátuk mögött készültek a hétközi, késő esti összecsapásra. Mindkét csapat természetesen annak reményében készült, hogy végre megtörik rossz szériája, erre előzetesen a hazaiaknak volt nagyobb esélye. Jól is kezdte a meccset a Pápa, gyors indításaikkal meglepték a fiatal, alakulóban lévő Tapolcát, a félidőben hét góllal vezettek a hazaiak. A második játékrészben tovább nyílt az olló a felek között, a szünet utáni ötödik percben először volt kétszámjegyű a különbség, innentől kezdve pedig már nem is sikerült tíz gólon belülre kerülni a tapolcaiaknak. A vége magabiztos, húszgólos Bakonyerdő siker lett, remélhetőleg ebből a sikerből tudnak erőt meríteni a játékosok az ősz hátralévő találkozóira.

Bakonyerdő Pápa – Tapolca VSE 48-28 (22-15)

Kapcsándi Zsolt: Az eddigi eredményeink nem azt vetítették előre, hogy egy húszgólos győzelmet aratunk, három vereség után nagyon kellett már ez a siker. Nagyon nyerni akartunk, már a bemelegítésnél láttam az elszántságot a fiúkon, ezzel a hozzáállással a korábbi meccseinken is lehetett volna keresnivalónk, és ha ezt a formát tovább tudjuk vinni, előrébb léphetünk a tabellán.

A pápai csapat a következő fordulóban Simontornyára utazik.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: