Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Fotópályázatot hirdettek a tapolcafői kertbarátok

Babos Petra | 2022.01.13.

A 745 éves Tapolcafő képekben címmel hirdetett fotópályázatot a Tapolcafői Kertbarátkör Közhasznú Egyesület.

Somogyi Zoltán, a kertbarátkör elnöke a Médiacentrumnak elmondta, tíz évvel ezelőtt volt már egy hasonló fotópályázatuk, akkor a tanösvényt örökítették meg a pályázók. Ezúttal Tapolcafő természeti szépségeit, épített örökségét szeretnék a kertbarátok viszontlátni a felvételeken. Pályázni február 20-ig lehet, a felvételeket a tapolcafo.ikertbarat@gmail.com címre várják. Az elkészített fotókat A4-es méretben is el kell juttatni a kertbarátkör   8598 Pápa, Simaházi utca 12. szám alatti címére.

– Tapolcafő településrészről készült táj-, természet- és hangulatképeket várunk az alkotóktól, ezúttal nem elsősorban a tanösvényről, de természetesen azokat is elfogadjuk. A tervek szerint a legszebb alkotások bekerülnek majd a 2024-es egyesületi naptárba. A fotópályázat célja, hogy megismertessük a 745 éves települést, s népszerűsítsük azt a beérkezett pályamunkákon keresztül – tudtuk meg Somogyi Zoltántól, aki kiemelte, a pályázaton bárki részt vehet, életkortól, foglalkozástól és a lakóhelytől függetlenül.

A beérkezett fotókból kiállítás nyílik a helyi művelődési házban március 19-én, a 745 éves Tapolcafő emlékkő megáldása alkalmából.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: