Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kőszegre került a kupa

Haraszti Gábor | 2022.01.15.

A kőszegi Lóránt FC győzelmével ért véget a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U9-es teremtornája, ahol a házigazdák két csapattal vettek részt a küzdelmekben. A PELC egy nyolcadik és egy hatodik hellyel zárta a napot.

Az U7-es és U8-as korosztály után ezúttal a 2013. január 1-je után születettek vehették birtokba a sportcsarnok küzdőterét. A két, négyfős csoportból a Kőszeg és az Ajka jutott a fináléba, a PELC II. a csoportmeccsek során egy döntetlennel és két vereséggel a hetedik helyért játszhatott, míg a PELC I. két pontot gyűjtött, ami legjobb esetben az ötödik helyet jelentette volna számukra. Sajnos a helyosztókon mindkét pápai csapat alulmaradt – a PELC I. csak büntetőrúgások után – így a hazai termés egy nyolcadik és egy hatodik helyezés lett.

– Elégedett voltam a gyerekekkel, kis szerencsével mindkét csapattal előrébb végezhettünk volna – mondta a pápai gyerekek edzője, Györkös Gábor. – Azt kértem a torna előtt a srácoktól, hogy az edzésen gyakoroltakból minél többet mutassanak meg a pályán, ne rugdossák el a labdát, próbáljanak játszani, ez többé-kevésbé sikerült is. Hibák vannak, de ezeknek a gyerekek a nagy része nyáron kezdte a futballt, technikailag vannak lemaradásaik, amit lelkesedéssel, szorgalommal és sok edzéssel igyekszünk pótolni.

A tornát Kapuvár és Ajka előtt Kőszeg nyerte. A torna legjobb kapusa Györkös Gábor (PELC), gólkirálya Alasc Bence (Kőszeg) lett. A kupa legjobb játékosának Molnár Bálintot (Kőszeg) látták, a hazai csapat legjobbjának járó különdíjat Láposi Aurél vihette haza. 




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: