Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Felkészülés: Döntetlen Sopronban

Haraszti Gábor | 2022.01.15.

Első téli felkészülési mérkőzésén 2-2-es döntetlent játszott a labdarúgó NB III tavaszi folytatására készülő Perutz FC, mely a szintén harmadosztályú Sopron otthonában tett látogatást. A pápaiak mindkét találatát Mogyorósi Bálint szerezte.

Két kemény hét után az Ágfalvi úti Sporttelepen lépett pályára a Perutz FC, mely a koronavírusos játékosok miatt szűk kerettel utazott el a hűség városába. Voltak viszont próbázók a pápaiaknál, Katona, Márton, Rúzsás és Németh játékát figyelte a szakmai stáb.

Egy vendég hibát kihasználva Krizsonits révén már a harmadik percben megszerezte a vezetést a hazai együttes, majd a 43. percben egyenlített a Perutz: egy letámadás utáni labdaszerzésből Kalász adott balról középre, ahol Mogyorósi érkezett jó ütemben és a kapuba passzolt. A 70. percben egy mintaszerű, egyérintős támadás végén Iványi lövését még védte a soproni kapus, ám a kipattanó a hosszún érkező Mogyorósi elé került, aki az üres kapuba helyezett. A 2-2-es végeredményt egy szép összjátékot követően Magas állította be a 75. percben.

Felkészülés, 1. mérkőzés

SC Sopron – Perutz FC 2-2 (1-1) Gsz.: Krizsonits, Magas ill. Mogyorósi 2

Perutz FC: Szigeti – Molnár, Nagy, Zsirai, Szalai, Iványi, Szilágyi, Kalász, Katona, Márton, Mogyorósi, csereként pályára lépett: Dénes, Németh, Rúzsás.

Weitner Ádám: A terhelés volt a lényeg, örülök, hogy két kemény hét után ilyen iramban tudtuk végigjátszani a 90 percet. Voltak hibák, az látszik, hogy a munka elején járunk – ráadásul kevesen is vagyunk, tizenketten edzettünk ebben a két hétben – de a hozzáállással, a mentalitással, az elvégzett munkával elégedett vagyok. Bízom benne, hogy a hiányzóink mielőbb csatlakoznak és együtt tudjuk folytatni a munkát.

A pápaiak január 23-án 13 órai kezdéssel Ajkán lépnek pályára.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: