A megyei döntő volt a tét

469
Fotó: Babos Petra

A Pápa Városi Diáksport Bizottság a Várkertfürdőben 12 iskola tanulóinak részvételével rendezte meg az úszás diákolimpia körzeti döntőjét. A megmérettetésen több mint százötvenen álltak rajtkőre.

A verseny célja a sportág népszerűsítése, a körzeti bajnoki címek, valamint a megyei döntőn való részvétel jogosultságának eldöntése volt. Mell, hát és gyors úszásnemben mérték össze tudásukat az általános iskolások, a középiskolások automatikusan a megyei fordulóra jutottak.

Ifj. Koncz Sándor, a versenybizottság elnöke arról tájékoztatott, hogy korcsoportonként és nemenként egyéniben az első két helyezett és a leggyorsabb váltó jutott a megyei porondra. Szinte minden benevezett iskola szerzett továbbjutó helyet, a legtöbbet – tizenkettőt – a Szent István és a Munkácsy tudhatja magáénak.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!