Szombaton ismét Jégpályák Éjszakája

627
Fotó: archív

Január 22-én, szombaton rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját, melyhez idén is csatlakozik az Esterházy-kastély udvarán található jégpálya.

Poráczky Tünde, az Esterházy-kastély programszervezője elmondta, január 22-én lesz délelőtti és délutáni turnus is. Délelőtt 11 és 15 óra között várják a korizókat, míg a délutáni turnus 16 órától 20 óráig tart majd. Utána lesz egy harmincperces szünet, majd a  jég felfrissítése után 20 óra 30 perctől kezdődik a Jégpályák Éjszakája. A zenéről, a jó hangulatról DJ Béci és DJ Gregori gondoskodnak, az élményt látványos fény- és lézershow fokozza. A büfében forró italokkal várják a kastély udvarára látogatókat. Belépőjegyet egész nap a megszokott áron lehet váltani, vagyis 1.000 forint/ fő turnusonként – mondta Poráczky Tünde, majd hozzáfűzte, reméli, az időjárás is kegyes lesz hozzájuk, s megtarthatják a rendezvényt.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!