Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Döntetlen Ajkán

Haraszti Gábor | 2022.01.23.

Ajkán folytatta a felkészülési mérkőzések sorát a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC, mely 2-2-es döntetlent játszott. A pápai csapat mindkét találatát Oláh László szerezte.

A téli felkészülés során második alkalommal lépett edzőmérkőzésen pályára a pápai csapat, mely magasabban jegyzett ellenfél, az NB II 11. helyén álló FC Ajka otthonában tett látogatást. A pápaiaknál ismét sok volt a hiányzó, sérülések, betegségek miatt Hanzl Máté, Szilágyi Adrián, Mogyorósi Bálint, Rátonyi Soma, Szalai Csaba és Gasztos Martin sem volt ott az utazó keretben.

Az első félidőben szép gólokat láthattak a hideggel és a havazással dacoló nézők, az ötödik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, Orosz tekert védhetetlenül a jobb felsőbe. Két perccel később jött a válasz, Hajnal beadása került át a hosszúra ahol Oláh érkezett és közelről a léc alá bombázott. Az első negyedóra végén másodszor is megszerezte a vezetést az Ajka, Csemer szabadrúgása a bal felsőben kötött ki. Újabb 15 perc elteltével megint egyenlített a Perutz, Iványi beadása a felső lécről Oláh elé pattant, akinek egy méterről nem volt nehéz dolga. A második félidőben a küzdelem dominált és bár voltak kisebb-nagyobb lehetőségek, több találat nem esett.

Weitner Ádám: Örülök, hogy le tudtuk játszani a mérkőzést, mely elérte a célját.

FC Ajka – Perutz FC 2-2 (2-2) Gsz.: Orosz, Csemer ill. Oláh 2

FC Ajka: Szabados – Csizmadia, Szűcs, Csemer, Rózsás, Stoiacovici, Orosz, Sejben, Berzsenyi, Vizler, Dragoner, csereként pályára lépett: Bognár, Szabó, Lajtos, Ódor, Rédling, Puskás.

Perutz FC: Dénes – Kalász, Nagy, Zsirai, Márton, Oláh, Hajnal, Molnár, Iványi, Nagy, Katona, csereként pályára lépett: Szigeti, Jurik, Bence, Cseke, Ruzsás.

A pápai alakulat január 26-án szerdán 18 órai kezdéssel a Koroncót fogadja a Perutz-stadionban.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.19.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: