Az alapellátás megértést és türelmet kér

1811
Fotó: archív

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a gyermekorvosi ellátás rendszerének ideiglenes átszervezésére kényszerült Pápa Város Önkormányzatának Egészségügyi Alapellátási Intézete. A hír nyilvánosságra kerülését követően sokan méltatlankodtak és még többen keresték az okokat. Az alapellátási intézet néhány perce közleményben adott magyarázatot az ideiglenes átszervezésre:

„A tegnapi bejegyzéshez kapcsolódóan tájékoztatunk mindenkit, hogy a változásokra betegségek miatt került sor. A legutolsó információk alapján bízunk benne, hogy csak erre a hétre kell kényszerből átállnunk.

A gyermekorvosok a tanácsadásaikat megtartják a szokott helyen és időben, csak Sárvári doktor tanácsadása marad el.

Az orvosok és asszisztensek erőn felül dolgoznak. Ezzel, a közös megegyezéssel született módon tudjuk megoldani, hogy a város gyermekeit el tudjuk látni.

Kérnénk mindenkitől egy kis megértést és türelmet!

Nem könnyű az Önök helyzete sem a beteg gyerekekkel, de higgyék el a körzetekben dolgozók mindent tőlük telhetőt megtesznek.

Kérem, hogy támogassanak minket, és ne támadják azokat, akik még állják ezt a hatalmas terhelést.”

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!