Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ismét dr. Kovács Zoltánt indítja a Fidesz

Huszár Hajnal | 2022.01.26.

A Fidesz honlapján ma jelent meg a közlemény, mely szerint az országos választmány döntött az egyéni választókerületi jelöltekről. A mellékelt dokumentumban ott szerepel dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő neve is Veszprém megye 4. számú választókerületének jelöltjeként, vagyis a Fidesz újra, immáron hetedik alkalommal indítja őt egyéni jelöltként.

– Az egyéni választókerületi jelöltek kiválasztása úgy történik, mint általában a világban, vagyis hogy a helyi szervezetnek kell először állást foglalni a jelölt személyéről, ezt a pápai szervezet már korábban megtette, egyhangú támogatással dr. Kovács Zoltánt jelöltük országgyűlésiképviselő-jelöltnek – idézte fel megkeresésünkre dr. Áldozó Tamás, a Fidesz helyi elnöke. Hozzátette, a helyi javaslatot követően a választókerületi szervezetben – amibe a zirci és a devecseri körzet tartozik még – is döntöttek a jelölt személyéről, az együttes ülésen is egyhangúlag támogatták dr. Kovács Zoltánt.

– Én örülök annak és természetesnek is veszem, hogy a Fidesz országos választmánya ezt az egyhangú döntésben megnyilvánuló akaratot tudomásul vette és  egyértelmű, hogy ma már dr. Kovács Zoltán a jelölt  –  hangsúlyozta dr. Áldozó Tamás.

Dr. Kovács Zoltán az 1998-as választásokon szerzett először egyéni parlamenti mandátumot, amit a 2002-es, 2006-os, 2010-es, 2014-es és 2018-as országgyűlési választáson is megvédett. 2022-ben hetedik alkalommal indítja őt pártja.

A politikus úgy fogalmazott, megtisztelőnek tartja, hogy már nem először az emberek képviseletére jelölték.

– Amennyiben a választáson elnyerem a választók bizalmát, továbbra is az itt élőkért és a térség fejlődéséért fogok dolgozni – mondta.

Dr. Kovács Zoltán egyelőre jelöltjelölt, hiszen ahhoz, hogy az 2022. április 3-ára kiírt országgyűlési választásokon indulhasson, neki is össze kell gyűjtenie az 500 ajánlást. Az aláírásgyűjtő íveket a szervezetek legkorábban február 12-én kaphatják kézhez és két hetük lesz a szükséges mennyiségű ajánlás összegyűjtésére.

A Fidesz honlapján megjelentetett közlemény szerint a Fidesz-KDNP felkészült az országgyűlési választásra, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: