Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Hat Perutz-gól két félidőre bontva

Haraszti Gábor | 2022.01.26.

A Sopron és az Ajka elleni idegenbeli meccs után a Koroncó ellen hazai pályán is bemutatkozott a téli felkészülés során a Perutz FC. A szerda kora esti találkozón a hazaiak 6-2-es győzelmet arattak.

A Győr-Moson-Sopron megyei első osztályú bajnokság negyedik helyén álló Koroncó csapatában több ismerős névvel is találkozhattunk, a vendégek együttesét erősíti ugyanis több ex-Perutz játékos, Venczel Zoltán, Böröczky Bálint, Molnár Tamás, Benecz Dániel és Szabó Zsolt is korábbi csapattársai ellen szerepelt. 

A Perutz-stadion műfüves játékterén rendezett mérkőzésen a 15. percben egy szöglet utáni kifejelt labda Hajnal elé került, aki pontosan tekert a kapu bal oldalába, 1-0. A 28. percben egyenlített a Koroncó, egy jobb oldali támadásnál Molnár kapta a labdát, aki betört a tizenhatoson belülre és védhetetlenül felvarrta a rövidbe a játékszert, 1-1. A gólra a Perutz góllal válaszolt, Márton megpattanó lövése a bal sarokban kötött ki, 2-1. Tíz perccel később egy rosszul hazatett labdára Hajnal csapott le és a kapust kicselezve az üres kapuba passzolt, 3-1. A második játékrész tizedik percében Oláh lépett ki a védők között, majd az alapvonalról keresztbe passzolt, a hosszún érkező Márton közelről a léc alá bombázott, 4-1. A 63. percben Böröczky szerzett labdát, majd a hosszún érkező Venczelhez passzolt, aki erősen lesgyanús szituációban lőtt a hálóba, 4-2. Negyedórával a lefújás előtt szép, egyérintős támadást vezetett a Perutz, az utolsó passzig kijátszott támadást Hanzl fejezte be, 5-1. A 83. percben alakult ki a 6-2-es végeredmény, Iványi indította Rúzsást, aki a lendületből érkező Hanzl elé tálalt, a pápaiak csapatkapitánya a kapu bal oldalába helyezett.

Perutz FC – Koroncó 6-2 (Gsz.: Hajnal 2, Márton 2, Hanzl 2 ill. Molnár, Venczel)

Perutz FC: Szigeti – Kalász, Németh, Zsirai, Nagy T. – Bence, Jurik, Nagy Z. – Márton, Oláh, Hajnal, cserék: Hauser, Cseke, Iványi, Rúzsás, Hanzl, Katona.

Weitner Ádám: Nagyon szimpatikus focit játszó csapattal találkoztunk, célunk az volt, hogy a betegségből visszatérők is megfelelő terhelést kapjanak. Nagyon örülök a fiúk mai teljesítményének, elégedett vagyok, szépen haladunk, de pontosítani kell még a játékunkat és össze is kell szoknunk.

A pápai csapat január 29-én 11 órai kezdéssel a Balatonfüredet látja vendégül.


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2024.05.01.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2018  

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: