Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Újabb Perutz-siker a felkészülés alatt

Haraszti Gábor | 2022.01.29.

A téli alapozás negyedik hetének lezárásaként a szintén harmadosztályú Balatonfüredet fogadta a Perutz FC. A pápaiak műfüves pályájukon 1-0-s félidőt követően magabiztos sikert arattak 4-1 arányban, amivel tovább őrzik téli veretlenségüket.

A Sopron (2-2), az Ajka (2-2) és a Koroncó (6-2) után ezen a héten már másodjára lépett pályára a pápai alakulat, melyet tovább üldöz a balszerencse, hiszen a koronavírusos megbetegedések után ezúttal sérüléshullám sújtja az együttest, Szalai Csaba után Jurik Patrik is megsérült és Dénes Zsolt, valamint Mogyorósi Bálint sem volt ott a pályán, jó hír viszont, hogy Szilágyi Adrián a kispadra már le tudott ülni.

Egy gólt és jó pár helyzetet láthattak az első félidőben a kilátogató nézők, az első 45 perc egyetlen találatát a Perutz szerezte, a 38. percben Nagy Zalán szögletét Katona csúsztatta Németh elé, aki a felső léc segítségével talált be, 1-0. A második félidőben csak annyiban változott a játék képe, hogy a helyzetek nagyobb részét sikerült értékesíteni, az 58. percben Nagy Zalán oldalszabadrúgásába megint Katona bólintott bele, a hosszú érkező Nagy Tamás pedig a hálóba fejelt, 2-0. A 72. percben Szilágyi ugratta ki Oláh Lászlót, akinek bal oldali átlövése után már 3-0-át mutatott az eredményjelző. Nem kellett sokat várni a negyedik hazai találatra, két perccel később Hajnal indította Oláh-t, aki értékesítette a ziccert, 4-0. A 86. percben megszerezte a becsületgólt a Füred, Szalai szépített, beállítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

Perutz FC – Balatonfüred 4-1 (1-0) Gsz.: Németh, Oláh 2, Nagy T. ill. Szalai

Perutz FC: Szigeti – Kalász, Németh, Bence, Nagy T. – Iványi, Nagy Z., Katona – Márton, Oláh, Hajnal, csereként pályára lépett: Hauser, Hanzl, Szilágyi, Zsirai, Ruzsás, Hajnal.

Balatonfüred: Erdélyi – Iszák, Katona, Pécseli, Tóth, Szalai, Meszlényi, Gelencsér, Józsa, Bartha, Szabó, cserék: Sevinger, Újvári, Horváth B., Bonifert, Imre, Takács, Farkas.

A klubhoz kapcsolódó hír, hogy Skriba Máté és Füredi Ádám után Köles János is elhagyta a pápai együttest, melynek téli felkészüléséből egy edzőmérkőzés van hátra, február 5-én 14 órai kezdéssel a Király SE látogat Pápára.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.25.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: