Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Kürti József emlékének ajánlották győzelmüket a kézilabdázók

Haraszti Gábor | 2022.01.30.

A 2022-es esztendő első tétmérkőzésén a Veszprém-Zala megyei megyei első osztályú kézilabda-bajnokságban a Bakonyerdő Pápa a dobogó harmadik fokán álló Ősit látta vendégül. A meccset 30-27 arányban a hazaiak nyerték, akik szezonbéli ötödik sikerüket a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kürti József emlékének ajánlották.

A negyedik fordulóból elmaradt bajnoki pótlását rendezték a sportcsarnokban, ahova a harmadik helyezett Ősi hat győzelem, két vereséges mutatóval érkezett, míg a hatodik pápaiak négy győzelemmel és ugyanennyi vereséggel álltak.

Mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, melyen az első tíz perc végén a pápaiak négygólos előnybe kerültek (7-3), melyet tudtak tartani a folytatásban is, a különbség lehetett volna nagyobb is, ám kimaradtak a ziccerek és csak Süpek Dávid remek védéseinek köszönhetően nem tudott felzárkózni az Ősi. Jó védekezés, ugyanakkor sok kapkodás jellemezte a folytatást is, a félidőben 17-14 állt az eredményjelzőn. Kettős emberhátrányban góllal és egy kivédekezett támadással kezdte a második játékrészt a Bakonyerdő, állandósult a háromgólos előny, Horváth Martin beállóban fontos gólokat szerzett és a félidő közepén egy 5-0-s rohammal eldőlt a meccs, a végeredmény 30-27 lett a hazaiak javára.

Bakonyerdő Pápa – Ősi 30-27 (17-14)

Pápai gólszerzők: Sipőcz Milán 8, Stall Levente 7, Kapcsándi Zsolt 5, Horváth Martin 5, Lakos Csaba 3, Szakács Dániel 2.

Kapcsándi Zsolt: Úgy gondolom, ma mi voltunk a jobb csapat. Tudatosan készültünk arra, hogy a meccs első felében nyerjük meg a találkozót, mert tudtuk, hogy a végére elfogyunk, hiszen a padon sérülésből lábadozó vagy sokat kihagyó játékosok ültek. Nagyon köszönjük, hogy ennyien kilátogattak a mérkőzésre, sokat jelentett nekünk, hogy buzdították a csapatot. Sikerünket Kürti József emlékének ajánljuk, aki mindig vigyázott ránk, hiszen a hazai bajnokijainkon az egészségügyi biztosítást látta el.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: