Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Gyermekszínház, felnőtt színházi bérlet és lelki egészség

Babos Petra | 2022.02.01.

A Jókai Mór Művelődési Központ február első hetében két programra várja az érdeklődőket.

Horváth Dorina, a JMK kulturális szervezője a Médiacentrum kérdésére elmondta, február 2-án és 3-án a gyermekszínházi bérlet keretében a decemberben elmaradt előadást pótolják.

-Decemberben szerettük volna bemutatni a gyermekközönségnek az Ólomkatona című zenés mesejátékot, ám a pandémia ezt nem tette lehetővé. A mű témája a szeretet és az elfogadás, amely minden időszakban aktuális, így most egy vidám, zenés előadást láthat majd a legfiatalabb közönség szerdán és csütörtökön. Jegyek korlátozott számban válthatók a jegymester.hu felületen és személyesen a JMK színházépületében – tudtuk meg Horváth Dorinától.

A kulturális szervező kiemelte, a felnőtt színházi bérlet második előadását február 5-én, szombaton 15 és 19 órai kezdettel láthatja a közönség.

-Ezúttal a Zenthe Ferenc Színház tolmácsolásában Molnár Ferenc Az ördög című vígjátékát tekintheti meg a nagyérdemű, amely a reménytelen szerelemről, s a szerelmespár vívódásáról szól. Bozó Andrea, az előadás egyik főszereplője az ajánlóban azt mondja: „Ezt a darabot egyszer mindenkinek látni kell.” Arra invitálom a pápaiakat, hogy jöjjenek el, s nézzék meg ezt a nagyszerű művet. Mindkét szombati előadásra válthatók még jegyek a jegymester.hu felületen és a színházépület jegypénztárában – emelte ki a kulturális szervező.

Horváth Dorina ezen kívül felhívta a figyelmet a művelődési központ egy új, a lelki egészségre fókuszáló sorozatára. Az ÁPOLD A LELkedd februártól indul útjára, ennek első vendége Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lesz. Az előadás február 8-án, 18 órától várja az érdeklődőket. Jegyeket a színházépület jegypénztárában és a jegymester.hu felületen válthatnak az érdeklődők.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: